HAPSALON KAPSALON AMSTELVEEN

HAPSALON KAPSALON AMSTELVEEN Elk gerecht wordt met zorg bereid. Eet smakelijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hapsalon Kapsalon Amstelveen. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 23:39 Ik had de Turkse pizza döner speciaal ( met paprika en champignons. Deze was erg lekker.
20 mei 2022 om 22:59 Geweldig. Het eten was heerlijk en de bezorger was ontzettend attent. Echt een aanrader.
19 mei 2022 om 20:34 Very good service fresh salad and food Thank You
2 mei 2022 om 16:28 Het eten was zoals eigelijk altijd prima in orde. En de levering was deze super snel.
1 mei 2022 om 20:13 Had 2 grote kapsalon besteld . Normaal is dat genoeg maar nu was het meer een kleine kapsalon . En nu was het veel patat en weinig kip . Ik ben wel anders van ze gewend. Hopelijk volgende keer beter
21 apr 2022 om 21:33 Lekker knapperige patat. Falafel iets te lang gebakken maar nog lekker. Sla vers. Niks op aan te merken. Supersnel bezorgd rond 19.45
9 apr 2022 om 20:56 Really good kapsalon with extra onions and peppers. Delivery was a bit slow as they had some staff shortage/car trouble they said, but they were really polite about it and when I called they did tell me a time at which they were actually there.
8 apr 2022 om 12:19 Kapsalon besteld, bakje friet met vlees en gesmolten kaas ontvangen. Blijkbaar moet men salade als gratis “extra” erbij kiezen, echt bizaar. Had 9€ voor een grote portie besteld was gewoon een normale portie bij doner company.
5 apr 2022 om 14:17 Eten was lekker ( wel vettig ) alleen weten de mensen van het restaurant niet wat kip doner is kreeg namelijk wrap met kipstukjes erin wat totaal geen kip (doner) is en de heren weten niks van groente ! zat alleen een stukje sla in mijn wrap.
3 apr 2022 om 16:58 Vreselijk. Het vlees op de kapsalon was niet te eten en te zout, patat was slap en melig en we kregen maar 2 halve schijfjes komkommer en 1 kwart plakje tomaat. Na het eten hiervan kregen we echt een vies gevoel in ons maag. Nooit meer.
26 mrt 2022 om 19:04 duurde 80 minuten voor 1 kapsalon
25 mrt 2022 om 21:02 Heel erg lekker was het. Vers, warm, super! Complimenten. Een aanrader ook.